Меню
Вашата количка

ZENCE

 свеж аромат на лимон  свеж аромат на лимон
Ново
Производител: ZENCE
-Свеж аромат на лимон-*носи баланс и яснота*концентрация и облекчаване на гаденето*усещане за свежест във вашия ден Свежият аромат на лимон ще ви отведе до вашето щастливо място,вашето място за мир, почивка и подмладяване.Отпуснете се и се потопете във вашия личен рай.Какво е ZENCE? ZENCE е пър..
59.90 лв.
Ex Tax:59.90 лв.
Дезинфектант с четири часово действие
Ново
Производител: ZENCE
Skintech от Zence е одобрена от FDA технология,която действа като невидима ръкавица,и поддържа кожата ви хигиенизирана и защитена,непрекъснато-в продължение на четири пълни часа.Това е антисептична пяна,която предпазва кожата от масла,мазнини,разтворители,бои,киселини.Не е токсичен,и най-важното не ..
29.90 лв.
Ex Tax:29.90 лв.
Свеж аромат на евкалипт Свеж аромат на евкалипт
Ново
Производител: ZENCE
-Свеж аромат на евкалипт-*пречиства дихателните пътища*концентрация с чист аромат*усещане за свежест във вашия ден Свежият аромат на евкалипт ще ви отведе до вашето щастливо място,вашето място за мир, почивка и подмладяване.Отпуснете се и се потопете във вашия личен рай.Какво е ZENCE? ZENCE е п..
59.90 лв.
Ex Tax:59.90 лв.
Свеж аромат на лавандула за облекчаване на стреса Свеж аромат на лавандула за облекчаване на стреса
Ново
Производител: ZENCE
-Свеж аромат на лавандула-*подобрява съня и помага да заспите по-бързо*успокоява*облекчава  натрупаните стрес и напрежениеСтрадате ли от безсънни нощи? Свежият аромат на лавандула ще ви отведе до вашето щастливо място,вашето място за мир, почивка и подмладяване.Отпуснете се и се потопете във ва..
59.90 лв.
Ex Tax:59.90 лв.
Showing 1 to 4 of 4 (1 Pages)