Меню
Вашата количка

Информация за доставка

Как да поръчам?

 1. Изберете си продукт от нашия каталог

 2. За да добавите продукт към Вашите покупки следвайте следните стъпки:
  1. Изберете цвят
  2. Изберете размер
  3. Натиснете бутона: Добави в покупки
 3. За да приключите поръчката влезте в страницата с Вашите покупки

 4. Влезте във Вашия профил или се регистрирайте от формата в дясно

 5. Въведете точен адрес за доставка и контактна информация

 6. Проверете отново дали Вашият адрес и артикулите, които сте избрали са правилни и натиснете "ПОРЪЧАЙ СЕГА!" или "ПЛАТИ И ПОРЪЧАЙ СЕГА!"Начин на доставка

Вашата поръчка ще бъде изпратена до три работни дни. Ако по каквато и да е причина поръчката отнеме повече ще се свържем с Вас на предоставения телефон.

Поръчката ще бъде доставена на посочен от Вас адрес от куриерска компания. Ако Вашето населено място не се обслужва от нашите куриери Вашата поръчка ще бъде доставена до най-близкия пощенски клон.

Доставка чрез SPEEDY до офис на куриера: 4.90лв, до адрес: 5.90лв. Доставка чрез EKONT до офис на куриера: 7.90лв, до адрес: 8.90лв. Безплатна доставка чрез SPEEDY за поръчки над 100лв.

На всички поръчки, изпращани чрез куриерски фирми се добавя опцията "Преглед преди плащане". Ако след преглед пратката се откаже, клиентът поема транспортните разходи по връщането на пратката, начислени от куриерската фирма.Начин на плащане

Наложен платеж: Заплащате Вашата поръчка при доставка (директно на куриера). Допълнителни разходи освен посочените в крайната сума на Вашата поръчка не се заплащат.


Грижа за клиента

За екипа на Allforyou.bg желанията на клиента са винаги на първо място!

Не се страхувайте да опитате този вълнуващ начин за пазаруване. С екипа на Allforyou.bg Вие сте в сигурни ръце. Ние сме на среща ако имате нужда от консултация относно нашите услуги или продукти.

Ако имате въпроси не се колебайте да се срържете с нас на телефон 0876 943 818 между 10:00 и 20:00 всеки работен ден, както и по всяко време на нашата електронна поща sales@allforyou.bg


Връщане/Замяна

Всеки клиент има право да замени или върне закупена посредством allforyou.bg стока, само в момента на получаването на пратката.. Потребителят не е длъжен да посочва причини за това. Транспортните разходи за връщане и замяна на продукти са за сметка на клиента, освен ако не е на лице грешка или дефект. В случай на грешка от страна на allforyou.bg, транспортните такси се поемат от последните.Ако клиента приеме и плати стоката от куриерската фирма,не може да бъде заменяна или върната.

Дамските бански се предлагат само в комплект, спрямо линията на марката и моделите, с които са свързани. Не е възможно, връщането на част от комплект или замяна между различни части от комплекти.

По време на прегледа на пратката бельото НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ПРОБВАНО,oсвен -сутиен,бюстие,потник,тениска.

Ако по време на преглед или тест клиента повреди или изцапа стоката е длъжен да я заплати.

* Закупени чорапогащи не могат да бъдат върнати или заменяни.

Моля при подаване на заявка за връщане или замяна, имайте предвид следното:

 • Стоката трябва да бъде с етикет и добър търговски вид, без да е третирана по какъвто и да било начин.
 • Запазен оригинален касов бон (фактура), който да се приложи при връщане на стоката.

 1. Изпратете имейл на sales@allforyou.bg или се свържете с нас на GSM:  0876 943 818
 2. (всеки работен ден от 08:00 до 20:00 часа) и посочете:
  • Номер на Вашата поръчка.
  • Номер или име на артикул/и, който/които желаете да върнете или замените.
  • В случай на замяна, трябва да посочите артикулен номер/име и размер на продукта, който желаете да получите. Новият артикул ще бъде изпратен към вас, до 2 работни дни от датата на получаване на върнатия артикул.
  • В случай на връщане и възстановяване на сумата, може да изберете една от двете опции:
   • възстановяване чрез наложен платеж, който се добавя от куриера при връщането на пратката. Наложеният платеж трябва да е на стойност сумата на продуктите, които желаете да върнете.
   • по банков път, моля изпратете информация с банкова сметка IBAN и титуляр на сметката на sales@allforyou.bg. Ще възстановим дължимата сума, по банков път, в 14-дневен срок от датата на получаване на върнатите стоки.
 3. Изпратете стоката с куриер на адрес:
  гр.София, жк.Красно село,ул"Княгиня Клементина "-4,вх.1 ет.4 ап.11

Право на отказ

Mожете да направите своята рекламация като попълните стандартния формуляр за упражняване на правото на отказ съгласно Закона за защита на потребителите и го изпратите по имейл.Формулярът може да копирате от тук:https://kzp.bg/standarten-formulyar-za-uprazhnyavane-pravo-na-otkaz-pri-online-pokupkiОбработка на лични данни

Във връзка с определени функции в сайта имаме нужда от следните лични данни:

 1. При регистрация: вашата електронна поща за вход в allforyou.bg
 2. При абонамент за информационен бюлетин: вашата електронна поща
 3. При поръчка: Име, Адрес, Електронна поща, Телефон

Вашите данните няма да бъдат предоставяни на трети лица (Изключение правят случаите в които сте избрали да получите Вашата поръчка чрез куриер). Данните ще бъдат използвани само за изпълнение на вашата поръчка или с маркетингова цел (при абонамент за информационен бюлетин). Со Корпорейшън Бюти е администратор на лични данни, вписан в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“


За контакт с нас

Телефон:

0876 943 818

Е-поща:

sales@allforyou.bg

Адрес за кореспонденция:

гр.София, жк.Красно село,ул."Княгиня Клементина 4,вх.1,ет 4,ап.11-Со Корпорейшън Бюти

Адрес на седалище:

гр.София, жк.Красно село,ул."Княгиня Клементина 4,вх.1,ет 4,ап.11-Со Корпорейшън Бюти